ultimate casus bilgisayar yazılımı indir click to see more here akıllı telefon yer bulma iphone 6 telefon yer tespiti iphone 3gs telefon yer tespiti iphone 6 Plus telefon takip keylogger silme yöntemleri

BINE AI VENIT DIRECT LA PRODUCATORUL de usi de garaj sectionale marca EurosanDOOR

Eurokapusapi
Despre noiSfaturi UtileGalerie FotoPromotiiPreturiContact
Usi de garaj
Automatizari Porti
Grilaje Antiefractie
Rampe si Burdufuri
Usi Antifoc/Frigorifice
Confectii Metalice
Accessorii Feronerie
Distribuitori

Cerere oferta

Buletin informativ


Despre noi PDF Imprimare E-mail

home

Compania SWING -TRADE este prezenta direct in Cluj -Napoca prin deschiderea celui de al patrulea punct de lucru la nivel national.  Prin vizitarea acestui salon de prezentare puteti vedea:  produse din domeniul tehnologiei de acces: usi de garaj, industriale, automate, armonice, antifoc,usi tip rulou,julezele metalice,bariere automate,rampe de egalizare,sasuri de etansare,perdele industriale,usi rapide,porti automatizate sau grilaje de protectie.
 
De asemenea, va asiguram si servicii pre-vanzare (consultanta pentru identificarea celei mai bune solutii pentru problema dumneavoastra) precum si servicii post-vanzare (montaj, service in garantie si post-garantie).

SCURT ISTORIC

Stabilitatea societătii SWING -TRADE pe piata românescă este garantată de o vechime de peste 10 ani în domeniul comercializării usilor de garaj si industriale, a sistemelor de automatizări si a altor produse, precum si finalizarea investitiei în anul 2005 la sediul din Sovata  in anul 2007 la sediul din Corunca ,in 2010 la sediul din Bistrita si nu în ultimul rând de profesionalismul echipei care stă la dispozitia dumneavoastră.

 Prin calitatea ridicată a  conceptului de lucru si al produselor oferite, firma reprezintă sinonimul pentru competentă, calitate si promptitudine. Până în anul 2009 firma noastră a fost unic importator al usilor sectionale Eurokapu, însă datorită circumstantelor din 2009, pe lângă comercializarea usilor Eurokapu, am devenit producătorii usilor sectionale EurosanDOOR®  (marcă înregistrată In România).

CONCLUZII

Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate, intr-un cuvant a accentului care se pune pe calitatea produselor propii si cele comercializate, SWING si-a castigat un renume atat pe piata interna cat si cea externa. Participarea la tirgurile internationale a permis firmei colaborari cu clienti din Ungaria, Germania , Italia. Toti acesti factori au facut ca SWING -TRADE sa devina in prezent un nume, o marca, in industria producatoare de usi si tehnologiei de acces.

 

 

IT'S NOT JUST A DOOR, IT'S  EurosanDOOR®!

 


 

© Copyright Eurokapusapi.ro